Ioan C. wrote:
Discusii nu pot digera grasimea la temperatura la care traiesc si aceasta se lipeste de intestine sau le blocheaza, producand conditii bune de dezvoltare pentru flagelate. Probabil ca lichefierea grasimii la 35,5 °este una din cauzele vindecarii, cand au probleme cu digestia.
Aici am niste dubii! Odata pt ca oricum e mica acea cantitate de grasime pe care o eliminam prin curatirea inimii! Apoi pentru ca orice am face, inevitabil ei consuma grasimi! Si ar fi anormal sa fie altfel! Nu le putem asigura o hrana strict bazata pe proteine, sau cu nivel al grasimilor zero! Nu?
Inseamna ca ei digera grasimea!!!
Apoi, grasimea pe care ei o au in structura organismului, din ce se formeaza? Din proteine? Niciodata! Protidele nu se transforma niciodata in lipide!
Si totusi au multa grasime in organism...!
Ideea topicului este aceea de a vedea daca putem sa intelegem mai bine si sa facem in asa fel incat o parte dintre ,,piedicile,, pe care le intalnim in acest proces sa fie depasite. Ma refer la procesul de preparare a hranei artificiale!
Si pentru ca rolul grasimilor este unul esential in realitate!