Pai cam asa as face eu:
pesti:
o pereche discusi , 5-6 cory, una sau doua perechi ramirezi sau alti dwarfi sau in loc de ei 2 altumi sau scalari clasici, un gibiceps pe care la fiecare 3-4-5 luni sa il schimbi cu unul mai mic sau niste ancistrusi (gibicepsul te va ajuta sa nu ai alge, ancistrusii nu prea, dar gibicepsul la o marime de 12-15 cm sunt sanse de 75-80% sa inceapa sa se lipeasca de discusi daca nu ai in pereche vreo-un dement care sa bage frica in el cind are icre, in timp ce ancistrusii sunt 90% sanse sa nu faca acest lucru.)
Poate si un banc de 10 neoni, pinguini sau alte characide, de preferat o specie mai timida, care sa inoate printre crengile cioatelor si prin radacinile plantelor de suprafata.
Toti cei pe care ti i-am scris mi se par cam multi pt bazinul pe care il ai, dar poti face o selectie.
Cioate cit mai frumoase ....
Nisip alb presarat cu ceva frunze .
Plante plutitoare cu radacini cit mai stufoase, poate si un lotus si eventual unul, doua fire de bambus sau o tufa de echinodorus sau citeva fire de valisneria.
Daca este posibil sa mai maresti putin inaltimea....pe la 50-55 cm asa ....si lungimea pe la 100-120 cm sa iti incapa tot ce ti-am spus