Salve!
Dragos, neaparat trebuie sa mai bem o bere. Sa-mi dai nr de tel pe pm.
Referitor la nano

:
Eu deja stiu in proportie de 99 la suta ce o sa fac si cum o sa iasa. Nu as vrea sa se mai raporteze discutia la dorintele mele ci la viziunea pe care fiecare participant la discutie, o are (lucru care, in mare, se si intampla

).
Ideea era sa incercam impreuna sa construim (sau sa ucidem) un concept care, in acvaristica marina, spre exemplu, "functioneaza" de mult si castiga din ce in ce mai multi adepti. Iata o pagina in care veti putea vedea cateva imagini (poate sa faceti si cateva cumparaturi, ca e de-al nostru

):
http://accesorii-acvariu.ro/index.php/a ... 450h.html# . Intr-adevar, noi avem un "dezavantaj" prin faptul ca nu putem baga in bazin "domnisoare" in loc de discusi, dar hai sa vedem daca gasim pe undeva vreo portita de iesire. Din capul locului ar fi trebuit sa spun ca un "nano" nu trebuie sa fie alternativa la un bazin mai mare ci alternativa la un spatiu gol, in care isi poate gasi locul doar un bazin mai mic.
Acvaristica noastra, asta cu discusi, are doua directii principale:
1. Acvarii asa-numite "sterile", in care discusul este crescut in anumite conditii, avantajoase pentru dezvoltarea pestilor, dar pe care le-am tot discutat si, spre lauda noastra, le discutam in continuare
si
2.
Acvarii biotop. Aici cred ca mai avem ceva de sapat, pentru ca nu orice bazin cu nisip si crengi se poate numi "biotop" si nu orice adunatura de material biologic poate sa faca parte dintr-un bazin cu o astfel de titulatura ...si ma refer atat la aranjament, cat si la compozitie... nu putine sunt cazurile in care isi fac loc plante (ba chiar si pesti) din alte arealuri, pietre care nu au ce cauta etc. Consider ca discutia este inca la inceput si sunt in asteptarea primelor poze, pe marginea carora sa discutam cat se poate de critic, pentru ca numai asa putem progresa. O sa vin si eu cu ale mele, dar asa cum am spus, asta se va intampla prin Ianuarie. Sper ca pana atunci sa mai apara cateva posturi in topicul asta