Salutare si bine ai venit!
Este frumos acvariul si arata bine.
La filtrare cred ca e ok, cu toate ca FX5 are un debit mare....ideea e sa nu faci prea mare agitatie in bazin ca discusilor nu le place. Ce material filtrant ai folosit? Si cat ai pus in filtru?
Ca si incalzitor cel de 150W nu te ajuta, eu la 450L brut am unul de 300W Eheim (recomand) care face fata cu brio. Tu ar trebui sa ai in acvariu tau cu discusi in jur de 29-30 grade iar cu incalzitorul de 150W nu stiu daca poti sa ai aceasta temperatura...dar nu pot sa zic nimic pt ca nu ai mentionat ce temp ai momentan
Pompa de valuri nu stiu daca e necesara pentru ca va crea un curent prea mare in acvariu ceea ce discusilor nu le place

.....dar aici ii las pe cei mai experimentati sa confirme.
Cat despre discusi din ce vad au pe la 11-12 cm sau poate mai mult (daca sunt sub 10-11cm nu e ok sa stea in plantat)...dar e posibil sa ma insel cu dimensiunea...ideea e ca sunt putini 10 buc in 500L...am avut si eu 10 buc in 450 L si nu se simteau tocmai in largul lor pentru ca discusii sunt pesti de card.....deci poate daca ai mai adauga inca vreo minim 5 buc ar fi mai bine

. Iar cei Red cred ca se vor pipera in plantat...
In rest, iti urez numai de bine cat si multa bafta cu discusii!
Poate si ceilalti colegi o sa revina la postare si o sa te ajute cu un sfat....